Probleemoplossing

Gewijzigd op Wo, 20 Dec, 2023 om 10:56 AM

Ik kan niet inloggen op de Natutec Scout applicatie

Let op dat bij het inloggen niet het e-mailadres wordt ingevuld in het bovenste veld, maar de vooraf opgegeven gebruikersnaam

Mijn scoutsessie(s) verschijnt/verschijnen niet in het dashboard

• Kijk of de sessie volledig is geüpload vanaf de telefoon. De sessie(s) zou/zouden dan in het gedeelte "Geüploade sessies" moeten staan.

• Wanneer de scoutsessie Horiver scans bevat, kan het tot 12 uur duren voordat deze in het dashboard verschijnen

• Er is iets misgegaan; graag contact opnemen met support@natutecscout.com, en vermeld daarbij de Locatie + Afdeling + Scout + Datum van de scoutsessie. Dan gaan wij onderzoeken waar hij staat, en kunnen we hem waarschijnlijk tijdig alsnog in je dashboard krijgen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik in het inlogscherm van de Natutec Scout applicatie rechtsonder op “Wachtwoord vergeten”.

Vul vervolgens het e-mailadres in dat is opgegeven voor dit account en klik daarna op “Herstellink versturen”.

Een herstellink zal verstuurd worden naar dit e-mailadres waarmee het wachtwoord opnieuw kan worden ingesteld.

Welke telefoons zijn geschikt voor de Horiver Scanner?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de resultaten van de Horiver Scanner zo optimaal mogelijk zijn?:

Let op dat het protocol wordt gevolgd voor het gebruik van de Horiver Scanner. Het protocol is hier te vinden.

Hou de telefoon onder een hoek van 60 graden en de te scannen Horiver kaart ook.