Facturen

Gewijzigd op Vr, 29 Dec, 2023 om 7:55 AM

Voorwaarden:

• Het gebruikersaccount is gekoppeld aan een bedrijf (bedrijfsnaam staat rechtsboven, naast profielnaam)
  • Het gebruikersaccount heeft een Grower of Advisor rol (controleren bij profielgegevens door te klikken op profielnaam)
  • Het bedrijf heeft bestellingen bij Koppert gedaan waarvoor facturen zijn verstuurd

Hoe kom je hier:

Navigeer naar de pagina ‘Facturen’. Dit kan op twee manieren:

1. Op het beginscherm: Klik op 'Order' aan de rechterkant van het scherm. Druk vervolgens op ‘Facturen’ in de linker navigatiebalk.
  2. Op elke andere pagina: Klik op "Orders" in de navigatie balk bovenaan rechts van het Koppert One logo. Druk vervolgens op ‘Facturen’ in de linker navigatiebalk.

Hoe werkt het?

Op deze pagina zijn alle facturen te zien die verstuurd zijn naar het bedrijf. De facturen zijn gesorteerd op datum en de meest recente staan bovenaan. In één oogopslag is het factuurnummer, datum en bedrag te zien. Ook is er de mogelijk om de factuur de downloaden, dit kan gemakkelijk door te klikken op ‘Download’.

• Let op! Is het gebruikersaccount gekoppeld aan meerdere bedrijven? Dan kan rechtsboven in (naast de profielnaam) gemakkelijk van bedrijf gewisseld worden. De facturen worden automatisch geladen van het gekozen bedrijf.