Home pagina

Gewijzigd op Wo, 20 Dec, 2023 om 11:32 AM

De “Home pagina” opent standaard bij het openen van het Natutec Scout dashboard. Op deze pagina verschijnen waarschuwingen wanneer de waardes van plagen, natuurlijke vijanden, ziekten en bestuiving boven de kritische drempelwaarde komt Hiermee kan in één oogopslag worden geconstateerd waar eventueel actie moet worden genomen op de waardes die hier te zien zijn. De pagina bestaat uit een aantal elementen: de waarschuwing, de plattegrond van de kas met daarin de posities van de scoutlocaties die een kritische waarde hebben bereikt, de knop “Wijzig grenswaarden” en de knop “Analyse”.

Waarschuwingen

Indien een of meerdere observaties boven de kritische drempelwaarde komt die vooraf is ingesteld, verschijnt er een waarschuwing in de vorm van een blok met daarin informatie om welke locatie en afdeling het gaat, welke observatie de waarschuwing afgeeft en in welke week de waarde boven deze kritische drempelwaarde is gekomen. Waarschuwingen blijven maximaal 2 weken op de Home pagina staan.

Plattegrond kas

Per waarschuwing wordt aan de rechterkant van het scherm de plattegrond van de kas getoond, met daarin de locaties (rij- en padnummer) van de scoutsessies waarin de kritische drempelwaarde of drempelwaardes zijn bereikt. Boven de plattegrond staat een korte samenvatting waarom de waarschuwing getoond wordt. Indien er waarschuwingen voor meerdere afdelingen gelden, dan kan tussen de locaties worden gekozen door op de waarschuwing met locatie te klikken. Per locatie wordt dan de plattegrond van die kas getoond.

Wijzig grenswaarden

Het is mogelijk om vanuit de “Home” pagina grenswaarden van de verschillende scoutvoorkeuren te wijzigen. Gebruik hiervoor de “Wijzig grenswaarden” knop die rechtsboven de plattegrond van de kas wordt weergegeven.

Deze opent het grenswaarden menu van de locatie die op dat moment geselecteerd is.

Analyseren

Vanuit de Home pagina kan ook direct naar Analyse worden gegaan, door op “Analyseren” te klikken. De Analyse pagina verschijnt dan. Met de juiste locatie, afdeling en week.

Klik hier om meer informatie te vinden over de "Analyse" pagina